Home >  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

Annuleringen Wilt u uw bestelling te annuleren vóór verzending, neem dan onmiddellijk contact met ons op. En een paar annuleringskosten in rekening zal worden toegepast.

Terug Vettig of ongebruikt (behalve test) kan worden geretourneerd binnen 7 dagen na de datum waarop koopwaar werd ontvangen. Item (s) moeten worden teruggestuurd in conditie ontvangen of items worden teruggestuurd naar de afzender.

Exchange Exchange verzoek moet worden ingediend binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling voor de merchandise Geef de uitwisseling item en de nieuwe kleur of maat in uw e-mail naar de klantenservice.
De artikelen moeten in als nieuw en ongedragen geaccepteerd te worden als een terugkeer.
Beschikbaarheid van vervangend artikel is niet gegarandeerd. U ontvangt een e-mail ontvangen na de voltooiing van de uitwisseling verwerking.

*** Richtsnoer 1.Een terugkeer vergunning moet worden verkregen van de klantenservice om een ​​terugbetaling te ontvangen. Of de geretourneerde pakket zal aan u worden geretourneerd.
2.Please geven reden om terug te keren naar de terugkeer toestemming te krijgen en terug te pakken.
3.Pack merchandise veilig. Gelieve de volgende informatie met uw terugkeer: bill-to naam, adres, ship-to naam, adres, serienummer, reden voor terugkeer.

Opmerking: *** Verzending is niet gerestitueerd.
*** 25% administratiekosten zal worden afgetrokken van de restitutie.
*** Als de items isNon kwaliteitsproblemen, moeten de klanten 20% verzendkosten toe te voegen voor de levering uitwisseling vergoedingen.
*** Terug kan duurt 1-2 weken te verwerken en ten minste een factureringscyclus voor het krediet om te verschijnen in uw account.

Back