Home >  Privacy verklaring

Privacy verklaring

Informatie die wij van u online

In verband met deze uitspraak "persoonsgegevens": alle informatie die iemand persoonlijk kan worden geïdentificeerd, zoals naam, adres, telefoonnummer, e-mailadres, factuur- en accountgegevens, creditcard of bankpas en andere informatie in verband met het verstrekken van goederen of diensten.Wij ook informatie over uw gebruik van onze website, evenals informatie over u uit berichten die u op de website en e-mails of brieven die u naar ons stuurt bijdragen.

Hoewel er geen persoonlijke informatie wordt verzameld door het bedrijf en slaat informatie over aankopen die u aan Website.Zur te helpen handhaven van normen customer relations service en opleiding van het personeel, kunnen we opnemen en inkomende gesprekken te controleren.

Het gebruik van uw informatie

We maken gebruik van persoonlijke informatie op de website wordt verzameld voor de volgende doelen:
1.To bieden toegang tot alle delen van onze website en leveren van de goederen of diensten;
2.To factuur die u ontvangt en u te contacteren indien nodig van uw bestellingen;
3.To het verbeteren van de inhoud, het uiterlijk en de bruikbaarheid van de website;
4.To ontwikkelen, de markt, te verkopen of te leveren producten en diensten;
5.To beheren en ontwikkelen van ons bedrijf en activiteiten, accounts en het verzamelen en verwerken van betalingen;

Om u beter van dienst, kunnen wij de informatie die u ons op de site met de informatie die u ons verstrekt te combineren. Anders, net als in onze winkels en door informatie van derden, waaronder demografische of openbare informatie

CEO en Access Werk uw persoonlijke gegevens

Wij serveren u beter, raden we u aan regelmatig te openen en update uw persoonlijke Information.Sie Op verzoek kunt u een overzicht van de persoonlijke informatie op record met uns.Sie kunnen ook vragen dat we dergelijke persoonlijke informatie te corrigeren ontvangen u, zoals informatie verwijderen uit je marketing databases of vervreemding van enige of alle persoonlijke informatie over u.

U hebt het recht om te zien van de opgeslagen gegevens over u de informatie en kunt u ons vragen om de nodige veranderingen door te voeren om ervoor te zorgen dat deze juist en up -to- date.Wenn u dit wilt doen, kunt u contact opnemen ons! we zijn wettelijk recht hebben op een vergoeding van 10 in rekening brengen u in te voeren dat we voldoen aan onze kosten met de details van de informatie over u.

Privacy

Hartelijk dank voor uw Einkaufmit ons! We respecteren uw privacy en wilt u uw persoonlijke informatie te beschermen.

Beveiliging

International Coach Federation (ICF) erkent het belang van de bescherming van de privacy van onze Nutzer.Wir veiligheidsmaatregelen om uw informatie uit toegang gebruik door onbevoegde personen en tegen onwettige verwerking, verlies, vernietiging en beschadiging schützen.Wir bepaalde veiligheidsmaatregelen genomen om zorgen voor persoonlijke informatie die u op de site schützen.Zum bijvoorbeeld, als je om informatie te verstrekken, maken we gebruik van Secure Socket Layer (SSL) technologie, een encryptie tool die beveiliging biedt, terwijl het verstrekken van deze informatie via het internet. Deze website maakt gebruik van fysieke, elektronische en bestuurlijke procedures om de online verzamelde informatie, waaronder firewalls te beschermen, hebben we de bovenstaande veiligheidsmaatregelen op deze site verlies, misbruik en wijziging van de informatie onder onze controle om schützen.Obwohl geïmplementeerd, moet u er rekening mee dat de veiligheid van 100% is niet mogelijk.

voorstellen

Wij nemen de bescherming van de persoonlijke informatie die u begangen.Wenn u vragen heeft over de privacy van de autoriteit hebt, of je dat we er niet in geslaagd om vast te houden, neem dan contact met ons op via e -mail.
Back